Сторінки

Моя Україна

Безмежна краса України.

Україна – чудова туристична країна, якою можна подорожувати, робити неймовірні фотографії, коштувати смаколики та поповнювати свої знання про історію, культуру, побут. Пишаємося тим, що ми маємо і заохочуємо весь світ познайомитись із чарівною Україною і добрими, красивими, розумними українцями.

В сучасному  світі людину важко чимось здивувати. Якщо придивитися уважніше, то Україна має достатньо дивовижних місць. Замки і фортеці; озера, ліси та водоспади; гори та моря; музеї та арт-кафе.
Сім чудесУкраїни. 
Насправді у нас набагато більше чудес!
Людині потрібно зупинитись на хвильку і уважно роздивитись навкруги. Чудеса поряд з нами. Пропоную захоплюватись дивами та творіннями природи, історичними місцями із багатовіковою історією разом. У коментарях я пропоную усім ділитися власними враженням про улюблені місця України.
Дякую за підтримку.
Україна єднає!
Подорожуємо Україною бо вона цього варта.
Яке ваше улюблене місце?

Гарних подорожей і позитивних вражень!
 


2 коментарі:

  1. Світлана Ревзина: "Ирина Пахомова Ми хотіли робити на Ютубі. Один з батьків нам допоміг змонтувати круте відео. Але переглядів мало, діти вирішили, що немає сенсу продовжувати... Ось наша робота. Це був 8 клас. Збирали інформацію самі, текст писали також самостійно
    https://bit.ly/2XOYjfP"

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Крута ідея! Класне відео! У 2 хвилини ви представили цікаву інформацію. Я думаю, якщо буде у вас канал, де ви відео будуть додаватися, то це буде мати успіх. Так це тяжка робота, але ви круті! Дякую.

      Видалити